Samsung samarbetar med Google.

Publicerat: 05/13/2012 i Android, Google, Samsung
Etiketter:, , , , , ,

 

 

 

Den respekterade utvecklaren Adam Green hittade en intressant sak idag. För inte så länge sedan fanns det rykten om att Samsung skulle samarbeta med Google för att skapa nästa Nexus telefon, igen!

Men idag så fann Adam Green bevis, så detta rykte kan man med 99,9 säkerhet säga att det stämmer, Samsung kommer skapa nästa Nexus telefon!

 

Här är bevisen:   Adam hittade en liten kod som var skriven i Googles egna Git Repository, av en Kernel de håller på att bygga med följande specifikationer:

 

Exynos5250 dual core, mali gpu (vithar), s5k4e5 camera, s5k6a3 camera, wm8994 sound soc and aS6E8AB0 display with 1280×800.

till er som inte vet är det Samsung som tillverkar processorn Exynos!

Och Adam tror att detta handlar om nya Nexusen.. Vi får hoppas på detta, har man otur kan detta vara en ny Google platta.

 

Men jag kollade tillbaka på Swedroid och läste kommentarer därifrån ang just detta, och dessa människor verkar inte jättepeppad att Samsung skulle göra nästa Nexus. De vill se HTC eller Sony utföra detta jobb.

 

Jag personligen gillar att Samsung kanske ska få göra detta! Men jag älskar deras skärmar också. Men saker och ting återstår att se!

 

Lämna en kommentar